e-mail: office@cailiskincare.ro | telefon: 0749 118 770
Top
Image Alt

Caili Skincare

Caili Skincare

Povestea Caili Skincare

Frumusețea se vede și se simte. Orice femeie își dorește ca pielea ei să fie atrăgătoare, plăcută la atingere și frumoasă! Acestea sunt principiile de la care am pornit în crearea produselor Caili Skincare.

Povestea Caili Skincare a început în interiorul laboratoarelor de cercetare farmaceutică, unde am descoperit legătura strânsă dintre dermatocosmetică, frumusețe și știința farmaceutică. Dorința noastră este aceea de a crea o marcă ce mizează pe fuziunea dintre încrederea în universul farmaceutic și finețea universului frumuseții.

Toate dermatocosmeticele Caili Skincare sunt realizate cu grijă pentru calitate și frumusețe și îmbină cele mai eficiente ingrediente cu multă pasiune, cercetare și cunoaștere.

Avem în vedere un singur scop: acela de a sedimenta o piele sănătoasă și frumoasă, alegând cu grijă cele mai pure ingrediente din natură, împreună cu substanțe active de cea mai înaltă calitate, siguranța produselor fiind cea mai importantă pentru noi.

FARMACIST CRISTINA BĂDESCU

 

Misiunea Caili Skincare este să putem oferi prin intermediul creațiilor noastre, dragoste și grijă pentru piele, dar și pentru suflet.

Inspirație din natură

Natura, o sursă de inspirație și explorare pentru îngrijirea sănătății și pentru frumusețe, se află la baza companiei noastre. Cercetarea substanțelor naturale și modul cum efectele acestora sunt potențate de alte ingrediente corect alese reprezintă pentru noi piatra de temelie de la care pornim cu fiecare produs nou pe care îl realizăm.

 

Pasiune pentru munca noastră

Suntem în continuă mișcare, învățăm, inovăm și vrem să devenim din ce în ce mai buni. Ne dorim să creăm produse dermatocosmetice de calitate, menite să contribuie la universul frumuseții pielii tale.

 

Siguranță și calitate

Un alt principiu după care ne ghidăm atunci când formulăm o nouă cremă este acela de a oferi un produs de calitate, dar și un produs sigur, astfel că toate produsele sunt testate prin studii clinice și certificate la standardele impuse de Uniunea Europeană.