e-mail: office@cailiskincare.ro | telefon: 0749 118 770
Top
Image Alt

Politică confidențialitate

Cailiskincare

Politica confidențialitate

Protecția privind datele personale, precum și a vieții private este o preocupare permanentă pentru societatea S.C. CAILI SKINCARE S.R.L, denumită în continuare „Noi”. Încă de la început, protecția datelor și securitatea informațiilor a fost o parte a politicii interne a societății noastre.

Drept urmare, ne asumăm angajamentul de a prelua și procesa datele pe care dumneavoastră ni le furnizați, în conformitate cu legislația în vigoare în țara noastră, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (“GDPR”).

Astfel, ținând cont de regulamentul și prevederile intrate în vigoare în 25 mai 2018, definim și luăm in considerare ca fiind datele personale orice infomație care duce la identificarea unei persoane fizice. Drept urmare, considerăm că o persoana identificabilă este acea persoana care poate fi identificată direct sau indirect, prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici identității sale fizice, psihologice, mentale, economice, culturale sau sociale.

Politica de confidențialitate prezentă face referire la datele personale ale partenerilor, clienților și altor persoane care ne vizitează website-ul www.cailiskincare.ro sau care ne contactează.

Prin această politică va informăm scopul pentru care sunt colectate, temeiul de prelucrare al datelor, tipurile și categoriile de date preluate, durata de procesare, drepturile utilizatorilor, persoanele cărora le dezvăluim datele personale.

Scopul și temeiul pentru procesarea și prelucrarea datelor personale: Pentru ca dumneavoastră să puteți interacționa cu conținutul de pe website-ul nostru, în calitate de persoană fizică, puteți fi supus activității de prelucrare a datelor. Astfel, utilizatorii noștri pot îndeplini următoarele roluri:

Clienți

1.1 Proces de vânzare

Pentru a vă putea oferi produsele și serviciile solicitate, avem nevoie de datele dvs. personale. Totodată, acestea sunt folosite și atunci cand întocmim certificatele de garanție, astfel încat dvs. să beneficiați de o experiență de cumpărare corectă și eficientă. Astfel, în cazul menționat, ne bazăm pe procesul de vânzare sau pe contractul întocmit ca temei pentru procesarea datelor pe care ni le oferiți.

1.2 Comunicare eficientă

Folosim datele dvs. pentru a putea comunica ușor și eficient cu privire la comenzile pe care intenționați să le efectuați. Iar temeiul pe care îl folosim este tot contractul sau procesul de vânzare-cumpărare desfăsurat online sau offiline.

1.3 Respectarea obligațiilor legale

Vă informăm că există posibilitatea de a folosi și procesa datele dvs. pentru a putea furniza produsele sau serviciile pe care ni le-ați solicitat, ținând întotdeauna cont de obligațiile legale. Obligația legală este temeiul pe care ne bazăm.

1.4 Campanii de newsletter

Putem să folosim datele personale pe care dvs. ni le furnizați pentru a trimite ofertele noastre sau alte informații legate de activitatea noastră, prin intermediul campaniilor de newsletter pe care le desfăsurăm online. Insă, menționăm faptul că efectuăm această activitate numai daca v-ați abonat la serviciul nostru. Astfel, avem acordul expres al dumneavoastră. Totodată, menționăm că puteți oricând să vă retrageți acordul, adică să vă dezabonați de la serviciul de newsletter oferit, prin simpla trimitere a unui e-mail la adresa: office@cailiskincare.ro.

Categoriile de date pe care le preluăm în calitate de client sunt următoarele: nume, prenume, adresa, număr de telefon, e-mail precum și altele pe care ni le furnizați direct.

Reprezentant, persoana de contact, angajat sau colaborator al clientului sau potențialului client.

1.1 Proces de vânzare

Folosim datele personale oferite de dvs. pentru a putea furniza comenzile de produse sau servicii pe care ni le-ați solicitat în mod liber și expres. De asemenea, folosim datele dvs. personale pentru a putea gestiona relația cu clienții pe care ați ales să-i reprezentați. Interesul legitim privind furnizarea serviciilor noastre este temeiul pe care ne bazăm în acest caz.

1.2 Comunicare eficientă

Folosim datele personale pentru a putea comunica ușor, în legătură cu solicitările pe care ni le-ați trimis sau pentru a vă furniza orice alte informații relevante referitoare la mediul de afaceri.

1.3 Respectarea obligațiilor legale

Vă informăm că există posibilitatea de a folosi și procesa datele dvs. pentru a putea furniza produsele sau serviciile pe care ni le-ați solicitat, ținând întotdeauna cont de obligațiile legale. Obligația legală este temeiul pe care ne bazăm.

1.4 Campanii de newsletter

Putem să folosim datele personale pe care dvs. ni le furnizați pentru a trimite ofertele noastre sau alte informații legate de activitatea noastră, prin intermediul campaniilor de newsletter pe care le desfăsurpm online. Însă, menționăm faptul că efectuăm această activitate numai daca v-ați abonat la serviciul nostru. Astfel, avem acordul expres al dumneavoastră. Totodată, menționăm că puteți oricând să vă retrageți acordul, adică să vă dezabonați de la serviciul de newsletter oferit, prin simpla trimitere a unui e-mail la adresa: office@cailiskincare.ro.

Categoriile de date pe care le preluăm sunt următoarele: nume, prenume, adresa, număr de telefon, e-mail precum și altele pe care ni le furnizați direct.

Partener de afaceri sau reprezentant al unui partener de afaceri.

1.1 Îndeplinirea relațiilor contractuale

Pentru a menține relația contractuală, folosim datele personale pe care ni le furnizați. Astfel, temeiul pe baza căreia acționăm este contractul pe care l-ați semnat de comun acord.

1.2 Comunicare eficientă

Folosim datele personale pe care ni le oferiți, pentru a putea comunica în legătura cu orice probleme relevante referitoare la mediul de afaceri. Temeiul în baza căruia acționăm este tot contractul încheiat cu dvs.

1.3 Respectarea obligațiilor legale

Vă informăm că există posibilitatea de a folosi și procesa datele dvs. pentru a putea furniza produsele sau serviciile pe care ni le-ați solicitat, ținând întotdeauna cont de obligațiile legale. Obligația legală este temeiul pe care ne bazăm.

Categoriile de date pe care le preluăm sunt următoarele: nume, prenume, adresa, număr de telefon, e-mail precum și altele pe care ni le furnizați direct.

Candidat pentru un loc de muncă

Vă informăm că folosim datele personale pe care ni le furnizați prin trimiterea online sau offline a CV-ului dvs. pentru a vă evalua calificarea și a decide dacă sunteți potrivit/ă pentru o poziție în cadrul firmei noastre. Prelucrarea datelor personale furnizate se va realiza în cazul în care sunteți selectat/ă pentru postul de muncă pe care îl oferim, în vederea întocmirii contractului de munca și îndeplinirii dispozițiilor legale.

Categoriile de date prelucrate sunt numele, adresa de e-mail, nr. de telefon, precum și alte date personale incluse în CV.

Vizitator la sediul firmei noastre

Utilizăm datele dvs. personale pentru a asigura securitatea sediilor, a bunurilor și a personalului nostru.  În acest caz, temeiul în baza căruia acționăm este interesul legitim.

Categoriile de date prelucrate sunt numele, imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, precum și alte date personale pe care ni le furnizați direct.

Utilizator al website-ului nostru

Folosim datele personale pe care le colectăm în vederea imbunatățirii experienței online oferite de navigarea pe website-ul nostru. Totodată, ne ocupăm de monitorizarea traficului pentru a întocmi rapoarte statistice și a ne da seama ce fel de conținut online preferați sau vă este de folos. Pentru această activitate, avem drept temei interesul legitim care contribuie la buna funcționare a website-ului.

Divulgarea datelor personale

Ne luăm angajamentul să nu dezvăluim datele dvs. personale unor terțe părți. Însă, menționăm că uneori pot apărea excepții. În anumite situații, datele personale trebuie dezvăluite partenerilor sau asociaților. De exemplu, atunci cand plasați o comandă online, noi trebuie să o predăm curierilor pentru a se putea ocupa de livrare.

Durata de procesare

Intenția noastră este de a păstra datele dvs. atât cât este cazul. Astfel, respectăm durata contractului semnat, iar apoi păstrăm datele atât cât prevăd obligațiile în vigoare.

Iar daca scopul preluării datelor nu este încheierea unui contract de vânzare-cumpărare sau colaborare, datele vor fi pastrate doar atât timp cât este necesară îndeplinirea scopului pentru care au fost colectate.

Având în vedere legislația intrată în vigoare, vă aducem la cunostință faptul că dumneavoastră aveți următoarele drepturi pe care le puteți exercita neîngrădit:

  • Accesarea datelor personale pe care le deținem despre dumneavoastră
  • Rectificarea datelor personale pe care ni le-ați furnizat
  • Retragerea consimțământului privind prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Opoziția privind oferirea datelor personale
  • Posibilitatea de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau altor instanțe competente, atunci când găsiți acest lucru necesar.

În ceea ce privește serviciul de newsletter pe care vi-l punem la dispoziție, trebuie să stiți că vă oferim posibilitatea de a vă dezabona oricând doriți, prin opțiunea „Dezabonare” sau „Unsubscribe”.

Daca sunteți de părere că informațiile furnizate mai sus contravin preferințelor sau principiilor dumneavoastră, vă rugăm să nu utilizați website-ul sau să nu furnizați date personale. Țineți însă cont de faptul că anumite servicii, precum cel de vânzare, sunt condiționate de preluarea acestor date.

Daca considerați necesară obținerea mai multor detalii cu privire la modul în care societatea noastră prelucrează datele cu caracter personal, vă rugăm să ne trimiteți o cerere pe adresa de e-mail office@cailiskincare.ro, iar noi o să vă răspundem în cel mai scurt timp posibil.

Ne luăm angajamentul de a trata cu seriozitate cererile dvs.