e-mail: office@cailiskincare.ro | telefon: 0749 118 770
Top
Cailiskincare

Termeni și condiții

Numele societății: S.C. CAILI SKINCARE S.R.L.

Adresa: STR. CIMPIA ISLAZ, NR. 102, CRAIOVA, DOLJ

Cod fiscal: 39265879

Număr din registrul comerțului: J16/958/2018

Capital social: 200 RON

Termeni și condiții de utilizare a website-ului www.cailiskincare.ro.

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui website și/sau a oricărei pagini a acestuia, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Daca nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați acest website.

DESCRIEREA SERVICIILOR

S.C. CAILI SKINCARE S.R.L. pune la dispoziție informațiile din acest website în scop informativ general, și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site, toate informațiile să fie exacte.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

S.C. CAILI SKINCARE S.R.L. nu poate fi făcuta răspunzătoare în niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest website.

S.C. CAILI SKINCARE S.R.L. nu garantează în niciun fel acuratețea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest website.

S.C. CAILI SKINCARE S.R.L. nu garantează rezultatele ce s-ar putea obține din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui website și nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe website.

S.C. CAILI SKINCARE S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul niciunuia dintre materialele prezentate pe acest website. Acestea sunt prezentate în scop informativ și sunt considerate ca fiind utile. S.C. CAILI SKINCARE S.R.L. nu poate fi trasă la răspundere pentru materialele prezente pe website, acestea sunt prezentate în scop informativ, nu în scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest website, o face pe propria răspundere. Materialele și informațiile conținute în acest website, sunt furnizate în scop de informare generală nefiind însoțite de niciun fel de garanții, explicite sau implicite.

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

S.C. CAILI SKINCARE S.R.L. nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile website-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

S.C. CAILI SKINCARE S.R.L. își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile și politicile în orice moment fără a anunța în prealabil. Prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat aceasta secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.